HomeRoman

Romașcanii își spun ofurile primarului

Joi, în cadrul programului săptămînal de audiențe, primarul Laurențiu Dan Leoreanu (foto) s-a întîlnit cu romașcanii care au dorit să-și spună ofurile. Cei veniți în audiență au solicitat ajutoare financiare, realizarea unor reparații, dar și locuințe pentru tineri.

 

Am primit o solicitare de acordare a unui ajutor financiar pentru o persoană bolnavă, dar și o solicitare de sprijin în vederea reinstalării liniștii în zona unui loc de joacă de pe bulevardul Republicii, unde noaptea se adună mai mulți tineri gălăgioși. Un romașcan a cerut să-i intermediem relația cu un constructor care să realizeze o reparație la un bloc, iar o altă persoană ne-a solicitat realizarea de reparații la două cămine de canalizare situate în zona Mihai Viteazu. De asemenea, am primit în audiență persoane interesate să obțină o locuință pentru tineri, construite în cadrul programului Agenției Naționale pentru Locuințe„, a precizat edilul.

40 de noi locuințe ANL vor putea fi distribuite anul viitor solicitanților, după ce locuitorii „blocului cu bulină” se vor întoarce acasă, părăsind locuințele oferite de municipalitate în cadrul blocului ANL cunoscut sub numele de „blocul NATO”.

Comentarii

WORDPRESS: 0