Romașcanii, invitați la un concurs cu fotografii de la Zilele Municipiului Roman

HomeSocial

Romașcanii, invitați la un concurs cu fotografii de la Zilele Municipiului Roman

 

Primăria municipiului Roman îi invită pe romașcani la o nouă competiție de fotografii în mediul online, pe grupul dedicat – https://www.facebook.com/groups/487429054990708/?ref=bookmarks . Pe acest grup, participanții sunt invitați să posteze fotografii de la edițiile din anii trecuți ale Zilelor Municipiului Roman, câștigătorii urmând a fi cunoscuți pe data de 21 mai.

„Evenimentele dedicate Zilelor municipiului Roman au fost anulate în acest an, iar banii au fost redirecționați către sistemul sanitar, pentru ca fiecare dintre noi să fie în cât mai mare siguranță. Dar, asta nu înseamnă că nu ne putem bucura de edițiile anterioare ale acestei sărbători și, astfel, să ne simțim mai aproape, mai solidari, mai optimiști. Vă invităm să postați pe grupul https://www.facebook.com/groups/487429054990708/?ref=bookmarks maxim trei fotografii sau un scurt clip video de la cele zece ediții ale Zilelor Municipiului Roman, cu momentele pe care le-ați apreciat cel mai mult. Fie că v-ați numărat printre cei premiați la Gala Educației, la Gala Excelenței, ați participat la concursurile de scenete, la competițiile sportive, la simpozioane, ați cântat, dansat sau doar v-ați bucurat de ieșirea la terasă – sunt momente frumoase și merită împărtășite. Și o urare pentru Roman și romașcani este binevenită! Provocați-i și pe cei dragi dumneavoastră să participe, pentru ca, la final, să ne hrănim sufletul cu toate acest amintiri și să ne sărbătorim cum se cuvine orașul nostru, Romanul drag! Competiția se desfășoară în perioada de astăzi, de pe 12 mai, și până pe 21 mai, de Sfinții Împărați Constantin și Elena, așa cum obișnuiam să sărbătorim în fiecare an. La final, cele mai apreciate postări vor fi răsplătite de administrația publică locală. Concursul se va încheia pe 21 mai, la ora 16.00, iar câștigătorii vor fi anunțați o jumătate de oră mai târziu”, au precizat reprezentanții Primăriei Roman.

În concursul de fotografii s-a înscris pentru prima dată și primarul Lucian Micu, care i-a transmis „provocarea” și deputatului Laurențiu Leoreanu. „Dragi romașcani, din multitudinea de imagini și amintiri pe care le păstrez de la edițiile anterioare ale Zilelor municipiului Roman, am ales trei pe care le consider reprezentative. Gala Excelenței în Educație, pentru că educația este piatra de temelie a unei societăți sănătoase, iar fiecare profesor care dăruiește știință și înțelepciune și fiecare elev care poartă numele Romanului peste tot în țară și străinătate merită aprecierea noastră! Gala Excelenței, pentru că este firesc să ne arătăm recunoștința celor care-și dedică timpul și cunoștințele dezvoltării orașului, promovării lui, implicării și altora în realizarea de proiecte. Activitățile sportive, pentru că este bine să învățăm de mici să fim fair play, iar în ultimii ani am observat că numărul celor care gândesc ca mine și se implică în proiecte sportive este din ce în ce mai mare iar asta înseamnă că avem că, împreună, creștem o comunitate sănătoasă. Îl provoc pe deputatul Laurențiu Dan Leoreanu, și el mândru că e romașcan, să transmită o frântură din aprecierea pe care o are pentru Roman!”, arată în postarea sa primarul Lucian Micu.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0