Romașcani condamnați la închisoare pentru furt din magazine și conducere fără permis

HomeActualitate

Romașcani condamnați la închisoare pentru furt din magazine și conducere fără permis

 

 

Poliţiştii de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Roman au depistat miercuri, 17 octombrie, un bărbat de 43 de ani şi o femeie de 31 de ani, ambii din Roman, care posedau mandat de executare a pedepsei cu închisoarea.

Conform IPJ Neamț, bărbatul a fost condamnat de Judecătoria Roman la executarea unei pedepse privative de libertate de un an şi nouă luni de închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere, reţinându-i-se faptul că, în ziua de 9 aprilie 2017, la ora 11:40, a fost depistat de către un echipaj de poliţie pe raza municipiului Roman în timp ce conducea un autovehicul fără a deţine permis de conducere valabil.

Faţă de femeie, Judecătoria Roman a dispus executarea unei pedepse privative de libertate de opt luni de închisoare şi 3.000 de lei amendă penală, pentru comiterea infracţiunii de furt. Aceasta, în cursul anilor 2013 – 2014, a sustras din diferite unităţi de alimentaţie publică de pe raza municipiului Roman produse alimentare, produse cosmetice şi produse electronice.

Poliţiştii i-au condus şi încarcerat pe amândoi la Penitenciarul Bacău.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0