Romașcan urmărit internațional pentru furt de bijuterii în Germania, depistat la București

HomeActualitate

Romașcan urmărit internațional pentru furt de bijuterii în Germania, depistat la București

 

 

Un bărbat de 47 de ani, din Roman, care poseda mandat de arestare european, a fost găsit de polițiști.

Vineri seara, de 18 mai, polițiștii de Investigații Criminale din cadrul IPJ Neamț, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul IGPR, au depistat și reținut, în municipiul București, o persoană urmărită la nivel internațional.

„La data de 27 aprilie 2018, autoritățile din Germania au emis un mandat arestare european pe numele bărbatului din Roman, pentru comiterea de infracţiuni contra proprietății, respectiv furt de bijuterii în valoare de 5.000 de euro. Acesta a fost reținut și prezentat de polițiști în fața Curții de Apel București, care a dispus reținerea acestuia pentru 24 de ore, ulterior instanța Curții de Apel București emițând un mandat de arestare preventivă până la extrădarea sa. Polițiștii l-au încarcerat în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti”, informează IPJ Neamț.

La această activitate, polițiștii nemțeni au beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Direcției Generale a Poliției Municipiului București.

 

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0