Romașcan reținut de poliție pentru furt de produse cosmetice dintr-un supermarket

HomeActualitate

Romașcan reținut de poliție pentru furt de produse cosmetice dintr-un supermarket

Marți, 8 noiembrie, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați de personalul de serviciu din cadrul unui supermarket cu privire la faptul că un bărbat ar fi încercat să sustragă de pe rafturile magazinului mai multe produse.

Conform IPJ Neamț, din cercetările efectuate de polițiști s-a stabilit că, la data de 8 noiembrie, în jurul orei 12:50, un bărbat de 55 de ani, din Roman, ar fi încercat să sustragă, dintr-un supermarket, din municipiul Roman, mai multe produse cosmetice și de igienă personală, acesta fiind oprit de către angajații magazinului. Totodată, la data de 5 noiembrie, persoana în cauză ar fi sustras, din același supermarket, mai multe produse cosmetice, cauzând un prejudiciu de aproximativ 1.500 de lei.

„În baza probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt și tentativă de furt. Astăzi, acesta urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman cu propunerea de luare a unei măsuri preventive”, au precizat reprezentanții IPJ Neamț.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0