Prima paginăActualitate

Romașcan decedat după ce a fost înjunghiat într-un local. Făptașul a fost arestat

Romașcan decedat după ce a fost înjunghiat într-un local. Făptașul a fost arestat

Dimensiune text

 

 

Sâmbătă, 13 octombrie, un romașcan a fost arestat preventiv pentru 30 de zile pentru comiterea infracțiunii de omor, după un scandal petrecut vineri seară, în jurul orei 18, într-un local de pe bulevardul Roman Mușat din Roman.

Conform IPJ Neamț, vineri seară, polițiștii romașcani au fost sesizați cu privire apariția unui conflict într-un local din Roman, iar la fața locului au găsit un bărbat de 48 de ani din Roman, cu o plagă produsă prin înțepare, cu un obiect ascuțit. Victima a fost transportată la Spitalul Municipal de Urgență Roman, pentru acordarea de îngrijiri medicale. La scurt timp după comiterea faptei, polițiștii l-au depistat și identificat pe bărbatul bănuit de comiterea infracțiunii, un romașcan în vârstă de 57 de ani.

„Ancheta a fost preluată de un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamț. Victima a decedat la spital din cauza leziunilor suferite, iar bărbatul de 57 de ani a fost reținut pentru 24 de ore. Sâmbătă, acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamț”, a precizat agent de poliţie Georgiana Moşu, din cadrul Compartimentului Relații Publice al IPJ Neamț.

Citește și:   Polițiști voluntari în acțiunea de ecologizare a pădurii Felești

Sâmbătă, Tribunalul Neamț a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a bărbatului reținut de polițiști. „Admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Neamţ. Dispune arestarea preventivă a inculpatului Ţurcă Constantin, pentru săvârşirea infracţiunilor de omor (…), port sau folosire fără drept de obiecte periculoase (…) şi tulburarea ordinii şi liniştii publice (…), pe o perioadă de 30 zile”, precizează decizia Tribunalului Neamț.

 

 

Partajează articolul
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

COMENTARII

WORDPRESS: 0