Prima paginăRoman

Romanul va avea un hotel nou pe E85

Dimensiune text

Restaurantul Onix se extinde, urmând să includă un hotel, cu o capacitate de cazare de 12 camere, şi o sală de nunţi cu 300 de locuri.

 

Până la sfârşitul anului sau, cel târziu, în primăvara anului viitor,  municipiul Roman va avea un nou hotel şi o sală de evenimente de 300 de persoane. Restaurantul Onix se extinde, urmând să includă un hotel, o sală de nunţi, o cramă şi o terasă. Lucrările, începute în toamna anului 2012, costă aproximativ un milion de euro, care provin, în general, din credite bancare.

Administratorul restaurantului Onix, Ciprian Cimpoeşu, a dorit să construiască cea mai mare sală de evenimente din oraş, cu cel mai mare ring de dans. „Clădirea actuală se extinde pe 600 de metri pătraţi, în regim parter plus etaj. Vom amenaja o sală de nunţi cu o capacitate de 300 de locuri, cea mai mare din oraş, cu un ring de dans de dimensiuni foarte mari, precum şi un hotel cu o capacitate de cazare de 12 camere. Sperăm ca de Revelion, sau, cel târziu, în primăvara anului următor, să putem face inaugurarea”, a precizat Ciprian Cimpoeşu.

Lucrările la noua clădire sunt aproape de final, acum efectuându-se partea de finisaje. Faţada hotelului-restaurant a fost terminată, iar trecătorii rămân impresionaţi de stilul arhitectural deosebit.

Restaurantul Onix organizează diverse evenimente festive şi onorează comenzi la domiciliu. Potrivit administratorului, pentru sala de nunţi Onix s-au făcut deja rezervări pentru organizarea de evenimente în toată luna august 2015, existând chiar şi rezervări pentru august 2016.

COMENTARII

WORDPRESS: 0