Prima paginăRoman

Romanul se transformă în șantier

Dimensiune text

Compania ApaServ va interveni pe opt străzi pentru a schimba 600 de metri din sistemul de canalizare. Rețelele de apă vor fi schimbate pe o lungime de 2.000 de metri.

 

 

Vara aceasta, în mai multe zone din oraș se vor efectua lucrări la rețeaua de canalizare, ceea ce va însemna că, pe unele porțiuni, traficul se va desfășura cu dificultate. Intervențiile la rețeaua de canalizare au fost stabilite, de comun acord, între Primărie și ApaServ. Pentru aceste lucrări, ale căror costuri vor fi suportate în totalitate de compania ApaServ, au fost obținute toate documentele necesare, iar lucrările vor începe, cel mai devreme, în luna iulie. Sunt programate mai multe intervenții: înlocuirea sistemului de canalizare în Aleea Liliacului, pe o lungime de 84,3 metri, înlocuirea sistemului de canalizare pe strada C.A. Rosetti, pe două porțiuni, în lungime de 13,3 metri și 21,7 metri și înlocuirea sistemului de canalizare pe Tudor Vladimirescu, pe o lungime de 67,5 metri.

Se va înlocui sistemul de canalizare și pe strada Roman Vodă, pe o lungime de 61,5 metri, dar și pe Ecaterina Teodoroiu, între străzile Toma Stelian și Spiru Haret, pe o lungime de 94,9 metri. Pe strada Olteniei vor fi două intervenții: între străzile Ecaterina Teodoroiu și Primăverii se vor schimba 90,7 metri de conductă și tot atâția metri de conductă vor fi schimbați și între Gheorghe Doja și Păcii. Pe strada Libertății se vor înlocui 25,4 metri din sistemul de canalizare, iar pe strada Gloriei, 49,2 metri.

În total, 600 de metri liniari din rețeaua de canalizare a Romanului vor fi înlocuiți în acest acest an. Aceste intervenții vor fi completate de lucrări pentru rețeaua de apă, unde sunt preconizate schimbări pe o lungime totală de aproximativ 2.000 de metri liniari.

[sam id=”3″ codes=”true”]

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0