HomeRoman

Romanul s-a împodobit cu mărțişoare

Începând de luni, 23 februarie, centrul oraşului s-a umplut de comercianţi de mărţişoare şi flori de primăvară. Primăria Roman a dat, până în acest moment, peste 20 de autorizaţii de comercializare a acestor produse specifice începutului primăverii. Anul acesta, tarabele cu mărţişoare pot fi găsite în dreptul Casei de Cultură, pe latura dinspre frizerie, în faţa Cabinetului Notarial, dar şi în zona Casei Afacerilor, a Pieţei Centrale şi a Pieţei Smirodava.

Încă de la începutul lunii februarie, mărţişoarele au apărut şi în vitrinele librăriilor, ale magazinelor de papetărie sau în rafturile supermarket-urilor din oraş. Aceste mici simboluri ale lunii martie pot fi cumpărate la preţuri care pleacă de un leu şi ajung la zeci de lei, în funcţie de darea de mână a cumpărătorului.

În ceea ce priveşte amplasarea tarabelor din centrul oraşului, comercianţii au solicitat, iniţial, să fie lăsaţi în zona statuii lui Roman Muşat, apoi Primăria a propus parcarea Colegiului Naţional „Roman-Vodă”, dar comercianţii nu au fost de acord, motivând lipsa de vizibilitate şi traficul mic de persoane din zonă. Comercializarea mărţişoarelor se va face până la data de 8 martie.

Comentarii

WORDPRESS: 0