Romanul rămâne fără apă după-amiaza și noaptea, și în săptămâna următoare

HomeSocial

Romanul rămâne fără apă după-amiaza și noaptea, și în săptămâna următoare

Compania Județeană Apa Serv SA a anunțat joi că este pusă în situația de a întrerupe temporar furnizarea serviciului de alimentare cu apă potabilă în municipiul Roman și în perioada 25 ianuarie – 1 februarie 2024, în intervalul orar 13.00 – 17.00 și 22.00 – 06.00. Măsura este motivată de Apa Serv tot prin perioada secetoasă ce a condus la scăderea drastică a nivelului pânzei freatice și la neacumularea apei din rezervoarele din care se realizează alimentarea cu apă potabilă a utilizatorilor din Municipiul Roman.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și mulțumim pentru înțelegere. Pentru informații suplimentare, beneficiarii noștri pot suna la Dispeceratul APA SERV care funcționează nonstop, la numărul de telefon 0233/233340 sau pot accesa site-ul Companiei http://www.apaserv.eu”, au transmis reprezentanții Apa Serv.

Restricția la programul de apă a crescut treptat în ultimele luni, de la cinci ore noaptea, la opt ore pe timpul nopții, la finalul anului trecut. De vineri, 5 ianuarie 2024, Apa Serv a introdus o nouă restricție la programul de alimentare cu apă în Roman și pe timpul după-amiezelor. Întreruperile de alimentare cu apă sunt anunțate de Apa Serv pe site-ul propriu în secțiunea https://www.apaserv.eu/intreruperi/ , precum și pe pagina de facebook, https://www.facebook.com/ApaServNeamt.

Comentarii

WORDPRESS: 0