HomePolitica

Romanul, mai important decât PDL

Primarul municipiului Roman a mărturisit că a refuzat oferta deputatului Elena Udrea de a fi șeful de campanie al acesteia, în cursa pentru președenția PDL.

 

 

Laurențiu Leoreanu, care este membru al Consiliului Național de Coordonare (CNC) al PDL, a participat la discuțiile din cadrul CNC și a spus că, deocamdată, mult mai importantă pentru el este administrația.
„Am refuzat-o pe doamna Elena Udrea, fiindcă a fi șef de campanie ar fi însemnat să lipsesc o lună din oraș și din Primărie și ar fi fost prea mult. I-am spus că o voi ajuta și o voi susține în campania pe Moldova, nu va fi nicio problemă să lipsesc câteva ore după-amiaza pentru a o însoți pe dumneaei”, a afirmat Laurențiu Dan Leoreanu.

Acesta a apreciat că discuțiile din cadrul CNC al PDL au fost tumultoase și cu cărțile pe față. Laurențiu Dan Leoreanu a recunoscut că, la un moment dat, s-a enervat și a părăsit sala. „Performanțele mele politice și experiența mea îmi dau dreptul să iau decizii și să-mi expun punctul de vedere. Dacă voi face parte dintr-o echipă de oameni determinați, competenți, pragmatici, care să suțină o ierarhie a valorilor, voi aduce și eu aportul personal. Eu vreau și pot să mă implic, dar, dacă nu se vrea, ne vedem fiecare de drumul lui. Că nu ne-am născut odată și sigur o să murim pe rând”, a precizat primarul Leoreanu.

[sam_ad id=”111″ codes=”true”]

Comentarii

WORDPRESS: 9
 • Si vulpea, cand nu ajunge la struguri ,zice ca sunt acri!

  • Harakiri 11 ani ago

   Cred ca a procedat foarte bine, pentru ca romascanii l-au ales sa fie primar, nu politician !

 • Cumpanasu 11 ani ago

  La Roman unde ai putut face cum ai vrut si madam a iesit pe locul doi,dar in tara este cu totu altceva,acolo trebuie sa te lupti cu ai tai,iti faci dusmani si nu stii cine castiga la urma si te poti trezi izolat politic.E cam riscant,lucrurile au fost cantarite dupa celebra vorba ca iarna nu-i ca vara.

 • cristina 11 ani ago

  …. de ce udrea nu cere ajutorul din partea „fostului deputat” Marius Nicolae, pentru ca ii promitea o functie… dupa alegirele din luna iulie… sau se uita asa de repede. iar daca leoreanu a intors-o ca la ploiesti…. inseamna ca ceva se intampla… sa fie oare unele dezvaluiri despre…. sa-l fi pus asa de tare pe ganduri… opinia mea!

 • Asanat 11 ani ago

  In materia asta este specialist tata Stefan de la Piatra.A recunoscut singur ca la alegerile anterioare ale PDL s-a implicat „prea excesiv ” impotriva aceluiasi Blaga si in favoarea lui Boc. Oare de ce nu s-a oferit el ca sef de campanie? O fii simtit el ceva cu nasul lui de combinator si nu-i miroase a bine si nu se mai implica.

 • GIGEL MARUTA 11 ani ago

  TERMINATI HIDROCENTRALA DOMNULE PRIMAR LASATI CAMPANIA LUI LENUTA 🙂