HomeRoman

Romanul are hartă digitală

Persoanele care nu cunosc zonele municipiului Roman sau cele care doresc să ajungă rapid la o stradă sau la o clădire din oraș pot consulta online o hartă digitală, pe site-ul Primăriei – www.primariaroman.ro.

 

Harta digitală poate fi accesată în secțiunea „Urbanism și Amenajarea Teritoriului”, fiind creată în cadrul proiectului de aprobare a Planului Urbanistic General.
Pe harta digitală doritorii pot identifica străzi din municipiu, instituții publice, zone importante ale orașului, precum și sedii ale firmelor.
De asemenea, o hartă electronică publicată în aceeași secțiune a site-ului prezintă detaliat fiecare zonă a municipiului, cu drumurile din oraș, clădirile noi și terenurile arabile existente. Această hartă, mai tehnică, sprijină, în special, specialiștii în urbanism, pe cei interesați de afaceri imobiliare sau pe dezvoltatori.

Variante printate ale hărții municipiului pot fi obținute de la punctul de informare situat în Primăria Roman.

Comentarii

WORDPRESS: 1
  • site-ist 10 ani ago

    Cam veche informatia, dar binevenita pentru UNII. Intrebare: Ce se mai aude de situatia ” parcarilor ” din Roman? se poate realiza un mic material, privind trasarea unor locuri de parcare, licitatii, date concrete, preturi estimative, discutarea in Sedintele CL? O zi buna