Roman Plaza lansează noul meniu semnat de Master Chef Henrik Sebok. Cină gastronomică și degustare de vinuri

HomeTimp liberAdvertorial

Roman Plaza lansează noul meniu semnat de Master Chef Henrik Sebok. Cină gastronomică și degustare de vinuri

 

 

Într-un ambient intim și un decor unic inspirat de stilul clasic la secolului al XIX-lea, Restaurant Roman Plaza are deosebita plăcere de a invita sâmbătă, 24 februarie, începând cu orele 19:00, toți iubitorii de gastronomie rafinată la lansarea noului meniu a la carte.

Bazat pe consultanța culinară dintre Henrik Sebok, Master Chef Certificat, și echipa restaurantului Roman Plaza, noul concept de meniu, prezentat într-o formă actualizată, își propune să surprindă și să răsfețe cele mai pretențioase gusturi. Combinații îndrăznețe de arome, culori și texturi culinare sunt transpuse în preparate precum Somon Norvegian cu glazură Teriyaki, Magret de rață sau Vrăbioară de vită. Nu sunt uitați nici iubitori de deserturi, care pot alege unul din cele cinci variante pregătite în cel mai mic detaliu.

Meniul semnat de Chef Henrik Sebok este completat de o colecție impresionantă de vinuri românești și internaționale care pot fi asociate după preferințe cu orice preparat, precum și de o gamă variată de băuturi fine.

În conturarea evenimentului de sâmbătă seara, Restaurant Roman Plaza a pregătit oaspeților săi o selecție de patru preparate și desert, culese din noul meniu a la carte, însoțite de o degustare de vinuri de la Crama Hermeziu. Prețul exclusiv al meniului selectat este 75 lei cu posibilitatea rezervării locurilor la masă la unul dintre numerele de telefon: 0233 742 600 sau 0742 211 200.

 

 

 

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0