RIVES ROMAN, soluţii complete în construcţii

HomeAdvertorial

RIVES ROMAN, soluţii complete în construcţii

Ești în căutarea unei plinte sau cornișe pentru casa ta? Noi suntem soluția: la RIVES ROMAN găsiți plinte / cornișe din POLIMER DUR, rezistente la lovituri sau zgârieturi, care pot fi vopsite, potrivite spațiului dumneavoastră, la 2,4 metri liniari bucata. Sau poate dorești să dai culoare casei tale, tot noi avem soluția cu MULTITUDINEA de tencuieli decorative, foarte calitative, la prețuri accesibile. Te aștept în showroom-ul nostru din strada Smirodava nr.13 A, P3, telefon: 0786-924.951, 0770.127.616, pentru a vă personaliza oferta.

Showroom-ul RIVES ROMAN oferă și soluții de distribuţie şi aplicare de vopsea decorativă, comercializând produsele RIVES Italia, o companie cu o tradiţie de peste 30 de ani. Vopselurile şi finisajele decorative RIVES scot în evidenţă diferite efecte de stucco, piatră metamorfică, metal, nisip, mătase şi sunt potrivite pentru fiecare stil de locuinţe particulare, spaţii artistice, restaurante, showroom-uri, spații de birouri, muzee etc. Produsele sunt ecologice. La RIVES ROMAN se mai găsesc și cornișe, plinte, tavane extensibile, rășini spatulate sau epoxidice. În portofoliu se regăsesc peste 230 de produse. Pe lângă produsele de calitate, venim în plus cu soluții complete de la începutul amenajării. Avantajul este că noi le și putem aplica și, în acest fel, oferim garanție clienților.

Showroom-ul RIVES ROMAN este situat pe strada Smirodava, în apropiere de intersecția cu strada Ecaterina Teodoroiu. Showroom-ul este deschis de luni până vineri, între orele 08:30 – 16.00, iar informații suplimentare se pot obține și telefonic la numerele: 0786.924.951 sau 0770.127.616.

Echipa RIVES ROMAN – Soluţii complete în construcţii!

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0