Reținută de polițiști, după ce a furat din mai multe magazine din Roman

HomeActualitate

Reținută de polițiști, după ce a furat din mai multe magazine din Roman

 

Luni, 15 iunie, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați de către angajata unei societăți din cadrul unui centru comercial din Roman cu privire la faptul că o femeie i-a sustras telefonul mobil.

Conform IPJ Neamț, din cercetări a reieșit faptul că o femeie de 63 de ani, din Roman, profitând de neatenție angajatei, i-ar fi sustras telefonul mobil, fiind surprinsă în timp ce părăsea incinta societății. La solicitarea persoanei vătămate, aceasta i-a înapoiat bunul.

„La scurt timp, femeia a fost prinsă de un agent de pază, după ce ar fi sustras o pereche de sandale din același magazin. În cursul aceleiași zile, polițiștii au fost sesizați de către reprezentanții unei alte societăți din cadrul aceluiași centru comercial referitor la faptul că, femeia în cauză ar fi sustras mai multe obiecte electrocasnice. Polițiștii au extins investigațiile și au constatat faptul că, la data de 15 mai a.c., aceasta ar fi sustras din același magazin alte două obiecte electrocasnice. Prejudiciul cauzat este estimat la aproximativ 1.900 de lei”, au precizat reprezentanții IPJ Neamț.

Fiindu-i probată activitatea infracțională, femeia a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind cercetată sub aspectul comiterii infracțiunilor de tentativă de furt şi furt (trei acte materiale). Marți, acesta urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0