Reținut de polițiști pentru furt și fraude cu carduri de 135.000 de euro, pe teritoriul Austriei

HomeNeamt

Reținut de polițiști pentru furt și fraude cu carduri de 135.000 de euro, pe teritoriul Austriei

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț au depistat vineri, 3 noiembrie, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Secției de Poliție Rurală Ștefan cel Mare, în localitatea Ștefan cel Mare, un bărbat de 45 de ani, din Piatra Neamț, pe numele căruia, a fost emis un mandat european de arestare.

Conform IPJ Neamț, din cercetări a reieșit că, în perioada noiembrie 2022 – septembrie 2023, persoana în cauză ar fi săvârșit, pe teritoriul Austriei, mai multe infracțiuni de furt și fraudă informatică cu carduri bancare, cauzând un prejudiciu de peste 135.000 euro.

„Bărbatul a fost prezentat de polițiști procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bacău, care a dispus reținerea acestuia pentru 24 de ore, fiind încarcerat în Centrul de Reținere şi Arestare Preventivă din cadrul IPJ Bacău. Sâmbătă, acesta urmează să fie prezentat Curții de Apel Bacău pentru confirmarea mandatului european de arestare”, au precizat reprezentanții IPJ Neamț.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0