Reținut de polițiști după ce a vrut să fure a doua oară din același magazin, în mai puțin de o lună

HomeActualitate

Reținut de polițiști după ce a vrut să fure a doua oară din același magazin, în mai puțin de o lună

 

Miercuri, 1 martie, dispeceratul Poliției municipiului Piatra Neamț a fost sesizat despre faptul că un agent de pază dintr-un magazin a reţinut un bărbat care a sustras produse electronice.

La faţa locului a fost dirijată o patrula de siguranţă publică, ce a preluat persoana, un tânăr de 26 de ani, din Iași, pentru continuarea verificărilor. Acesta a fost oprit de către agenţii de pază la ieşirea din magazin având în căruţul de cumpărături patru televizoare pe care nu le achitase, în valoare de 2.400 lei.

„Tânărul a mai fost prins în flagrant, în data de 20 februarie, când a sustras mai multe produse electronice și de uz casnic din același supermarket, în valoare de 7.500 de lei. În urma documentării activității infracționale, polițiștii l-au reţinut pe bază de ordonanţă pentru o perioadă de 24 ore. Astăzi, acesta va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamţ cu propunerea luării unei măsuri preventive pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat”, precizează un comunicat al IPJ Neamț.

 

Comentarii

WORDPRESS: 0