Prima paginăActualitateRoman

Resturi de animele aruncate la întâmplare

Dimensiune text

Poliţiştii locali au prins în flagrant un şofer de camion care descărca, în spatele cimitirului evreiesc, sute de kilograme de resturi de animale.

Totul s-a întâmplat sâmbătă, 5 aprilie, în jurul orei 17.15. „Pe malul apei, în spatele cimitirului evreiesc, poliţiştii l-au surprins pe un bărbat care descărca în jur de 1.500 – 2.000 de kilograme de resturi de origine animală, provenite dintr-un proces de abatorizare, precum şi resturi menajere. La faţa locului a fost descoperit şi camionul din care s-a descărcat, dar şi conducătorul auto care a recunoscut că a depus deşeurile, fără forme legale, pe strada Colectorului. Șoferul a fost sancţionat contravenţional de poliţiştii locali, cu 200 de lei, şi i s-a dispus măsura de a ridica de acolo toate deşeurile, ceea ce s-a şi întâmplat”, a declarat Laurenţiu Dan Leoreanu, primarul municipiului Roman.

Mai grav este faptul că bărbatul prins descărca gunoaiele pe un teren proprietate privată şi ar putea avea şi mai mari probleme dacă proprietarul terenului va depune plângere pentru tulburare de posesie. Reprezentanţii Poliţiei municipiului Roman au precizat că vor informa Direcţia Sanitar-Veterinară (DSV) cu privire la această situaţie. DSV va trebui să găsească abatorul care se debarasează de resturi în acest mod.

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0