Prima paginăRoman

Restaurantele se înmulțesc, numărul nunților scade

Dimensiune text

Oferta restaurantelor din municipiul Roman este prea mare, spun patronii acestor unități, raportat la numărul cererilor de nunți. Cum numărul căsătoriilor a scăzut în ultimii ani, iar restaurantele s-au înmulțit, cuplurile nu se înghesuie să mai facă programări cu un an înainte.

 

 

Căutarea restaurantului pentru organizarea unei nunți perfecte este una dintre problemele cu care se confruntă orice cuplu care dorește să facă acest pas important al vieții. Dificultatea căutării locației potrivite constă în găsirea unui loc liber într-un restaurant în luna din an în care pot și vor să organizeze fericitul eveniment.

Oferta restaurantelor din municipiul Roman este prea mare, spun patronii acestor unități, raportat la numărul cererilor de nunți. Cum numărul căsătoriilor a scăzut în ultimii ani, iar restaurantele s-au înmulțit, cuplurile nu se înghesuie să mai facă programări cu un an înainte. Anii de criză au determinat cuplurile să schimbe trendul în organizarea nunților. Fastul acestor evenimente a fost înlocuit, în cele mai multe cazuri, cu o nuntă restrânsă, în familie, care implică cheltuieli mai mici. Costul meniului și capacitatea restaurantului sunt elemente pe care viitorii miri le iau în considerare la alegerea restaurantului unde vor organiza nunta.

Ca urmare, restaurantele romașcane nu vor schimba prețul meniului de nuntă. Pentru cei care optează să-și organizeze nunta la restaurantul „Mioritic”, meniul începe de la 120 lei de persoană, iar prețul poate urca în funcție de pretențiile mirilor. „Cred că sunt mai multe restaurante în Roman și împrejurimi decât cereri pentru organizarea de nunți. Numai anul acesta, în Roman, vor apărea două noi restaurante, iar numărul de căsătorii este în scădere„, a spus Coca Carolea, patroana restaurantului. Dacă preferințele cuplurilor se îndreaptă către restaurantul Mariko Inn, atunci vor trebui să scoată din buzunar între 150 lei și 170 lei de persoană pentru meniu. „Avem cereri depuse pentru organizarea de nunți. Îi vom contacta pe clienți pentru a ne confirma data când vor organiza evenimentul. De regulă, luna august este cea mai aglomerată pentru acest tip de evenimente, când se întorc romașcanii în vacanță din străinătate„, a spus organizatorul de evenimente din cadrul restaurantului Mariko Inn.

Restaurantul „Bradul” se află în atenția cuplurilor care preferă o nuntă restrânsă, în familie. Meniul pentru o persoană variază între 100 și 150 lei de persoană. „Avem multe cereri pentru organizarea de nunți în 2013. Chiar și pentru 2014 avem deja solicitări. Serviciile pe care le oferim și spațiul intim sunt motive pentru care cuplurile aleg unitatea noastră„, a spus patroana restaurantului „Bradul” din Roman.

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 2
  • Petru Pavel Petrea 8 ani

    Aveti o problema cu titlul. Putina atentie nu ar strica. La Multi Ani!

  • Andrei 8 ani

    A scazut numarul nuntilor si a crescut numarul deceselor.
    Pentru o pomana perfecta ce nu fac mostenitorii.