HomeActualitateRoman

Reguli noi în oraş pentru şoferi

Șoferii trebuie să fie atenţi atunci când circulă cu maşina în Roman. În mai multe zone s-au montat indicatoare prin care accesul pe anumite străzi se va realiza conform noilor reguli stabilite de reprezentanţii administraţiei publice locale. „Este indicator de «obligatoriu înainte şi la stânga» la intersecţia dintre străzile Aprodu Purice şi Aprodu Arbore. Acest indicator a fost montat la solicitarea cetăţenilor de acolo, pentru fluidizarea traficului. De asemenea, s-au montat indicatoare prin care conducătorii auto sunt informaţi că este interzis accesul autovehiculelor cu masa maximă totală autorizată mai mare de cinci tone pe strada Sucedava”, a afirmat Laurenţiu Dan Leoreanu, primarul municipiului Roman.

La intersecţia străzilor Sucedava cu Aprodu Arbore va fi obligatoriu la dreapta, iar la intersecţia bulevardului Roman Muşat cu strada Aprodu Arbore – intersecţia de la Spitalul Vechi – este interzis la stânga, pe sensul de mers dinspre Favorit către centru.

Comentarii

WORDPRESS: 1
  • pedro 8 ani ago

    Si abuzul de zgomote dat de clopotele bisericilor?Ce spune primaria de poluarea fonica generata de aceste la ore nepotrivite??