Record al adopțiilor de animale fără stăpân, în primele trei luni ale acestui an la Roman

HomeSocial

Record al adopțiilor de animale fără stăpân, în primele trei luni ale acestui an la Roman

Romașcanii au dovedit că iubesc animalele, în primele trei luni ale acestui an fiind adoptați nu mai puțin de 142 de câini aflați în adăpostul Serviciului de gestionare a câinilor fără stăpân, din cadrul Direcției Municipal Locato a primăriei, adăpst în care sunt cazați şi îngrijiți câinii fără stăpân de pe raza municipiului nostru, informează reprezentanții Primăriei Roman.

„Adăpostul dispune de toate dotările necesare, iar de îngrijirea lor se ocupă o echipă de oameni cu suflet mare. La acest moment, alte 42 de suflete așteaptă să fie iubite, integrate și nu în ultimul rând, îngrijite. Le puteți oferi această șansă într-un mod cât se poate de simplu, în baza unei cereri și a documentului de identitate, la sediul adăpostului aflat pe strada Colectorului nr. 21. Puteți vizita adăpostul zilnic și solicita informații suplimentare la numărul de telefon: 0733 959 067”, a precizat primarul Leonard Achiriloaei.

Adopția unui câine este gratuită, iar încredințarea se face numai după ce aceştia au fost consultaţi de către medicul sau asistentul veterinar, deparazitaţi, vaccinaţi antirabic și sterilizaţi, mai precizează reprezentanții Primăriei Roman.

 

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0