Raport de activitate al deputatului Laurențiu Leoreanu: „În slujba nemțenilor și a Partidului Național Liberal”

HomePolitica

Raport de activitate al deputatului Laurențiu Leoreanu: „În slujba nemțenilor și a Partidului Național Liberal”

Vineri, 20 ianuarie, în cadrul unei conferințe de presă, deputatul PNL de Neamț Laurențiu Leoreanu a prezentat bilanțul activității anului anterior în Parlamentul României.

„Anul 2022 a fost un an plin de provocări, marcat de războiul de la graniță, dar în care am rămas la fel de onorat să vă fiu reprezentant în Parlamentul României. Așa cum o demonstrează și raportul meu de activitate, inițiativele legislative depuse, audiențele organizate cu cetățenii, interesele cetățenilor din județul Neamț au rămas pe primul loc. Voi rămâne vocea fermă și puternică a cetățenilor pe care îi reprezint, la nivel național, pentru nemțeni, luptând cu toată energia mea. De asemenea, am fost ales în funcția de președinte al Comisiei de Apărare, Ordine Publică și Siguranță Națională din Camera Deputaților, o funcție de înaltă responsabilitate, mai ales în actualul context geopolitic”, a afirmat, în deschidere, deputatul Laurențiu Leoreanu.

Documentul integral prezentat vineri de deputatul Laurențiu Leoreanu poate fi consultat mai jos sau poate fi accesat la acest link: https://www.ziarulderoman.ro/wp-content/uploads/2023/01/Laurentiu-Leoreanu-raport-activitate-2022.pdf.

Laurentiu-Leoreanu-raport-activitate-2022

Comentarii

WORDPRESS: 0