Prima paginăPolitica

Radu Samson este noul preşedinte al USR Neamţ

Radu Samson este noul preşedinte al USR Neamţ

Dimensiune text

 

USR Neamţ şi-a ales noua conducere, sâmbătă, 9 decembrie, la Piatra Neamț, în prezenţa delegaţilor din toate filialele locale ale partidului. Romaşcanul Radu Samson va conduce filiala din poziţia de preşedinte, secondat de vicepreşedinţii Ovidiu Stoian (din Piatra Neamţ) şi Gheorghe Sauciuc (din Tîrgu Neamț). Totodată, în Biroul Judeţean au mai fost aleşi, ca membri, Gheorghe Iortoman şi Bogdan Sava. La aceeaşi Conferinţă au fost aleşi şi membrii care vor face parte din Comisia de Arbitraj şi din Comisia de Cenzori, potrivit statutului.

Conferinţa Filialei Județene a USR Neamț a fost convocată de deputatul Iulian Bulai, fost preşedinte al organizaţiei, care s-a retras din această funcție pentru a oferi ocazia dinamizării filialei judeţene Neamţ sub conducerea unui membru local. În urma alegerilor, deputatul Iulian Bulai a rămas simplu membru în cadrul USR Neamț.

„A fi președinte de organizație județeană a unui partid nu este doar un exercițiu de putere și trebuie cu atât mai puțin să fie un exercițiu de imagine. Conducerea organizației județene USR Neamț este pentru mine o mare responsabilitate și voi încerca să mă ridic la înălțimea răspunderii care vine cu aceasta. Voi lucra împreună cu întreaga echipă pentru a face din USR Neamț un partener politic de încredere atât pentru cei 7.269 de nemțeni care ne-au onorat cu votul lor la alegerile parlamentare din decembrie 2016, cât și pentru toți cetățenii județului Neamț care caută un partener de încredere în spectrul politic nemțean. Ușa USR Neamț este deschisă oricărui locuitor al județului care dorește să se implice în viața politică și administrativă a comunității locale din care face parte. Mulțumesc încă o dată colegilor care m-au susținut pentru încrederea acordată. Să avem spor la treabă!”, a declarat Radu Samson, președintele USR Neamț.

Citește și:   S-a rupt lanțul de iubire dintre primarul Achiriloaei și viceprimarul Samson. Motivul: toaleta publică

La cele cinci funcţii de conducere în USR Neamţ au candidat zece membri, pentru alegerea unuia dintre vicepreşedinţi fiind necesară şi organizarea turului doi, când s-au exprimat voturi pentru candidații Emanuel Simon şi Gheorghe Sauciuc. Cei doi candidaţi la poziţia de preşedinte al USR Neamț, Ioan Ploscaru şi Radu Samson, şi-au expus activitatea politică şi planurile pentru creşterea filialei, apoi au răspuns numeroaselor întrebări ale delegaţilor Conferinţei.

Totodată, în deschiderea Conferinţei, a intervenit telefonic și preşedintele partidului, Dan Barna, care le-a expus delegaților prezenți mesajul partidului privitor la lupta din aceste zile de împiedicare a abuzurilor şi greşelilor grave ale coaliţiei PSD-ALDE în politicile fiscale şi în domeniul justiţiei.

USR Neamț
Comunicat de presă

 

 

Partajează articolul
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

COMENTARII

WORDPRESS: 0