Prima paginăActualitate

Puieții și tutorii de sprijin din parcul de la Muzeul de Artă au fost vandalizați

Puieții și tutorii de sprijin din parcul de la Muzeul de Artă au fost vandalizați

Dimensiune text

 

„Unul încarcă și trei descarcă” este o vorbă tipic românească și se aplică și Romanului. Weekend-ul trecut, mai mulți din puieții plantați în părculețul de la Muzeul de Artă, inclusiv de către reprezentanții presei locale, au fost rupți, iar unii tutori de sprijin au fost furați.

„În acest final de săptămână, unii cetăţeni, certaţi cu bunul simţ şi legea, au distrus puieţii plantaţi în urmă cu trei săptămâni în parcul de la Muzeul de Artă. În zonă au fost plantaţi, de către primarul Lucian Micu şi reprezentanţii presei locale, mai mulţi mesteceni. Săptămâna trecută, copacii au şi înmugurit şi unora le-au dat primele frunze, însă nu toţi oamenii au apreciat efortul depus şi dorinţa romaşcanilor de a avea cât mai multe surse de verdeaţă şi oxigen”, anunță reprezentanții Primăriei Roman.

Primarul Lucian Micu a anunțat, în conferința de presă săptămânală, că în zonă nu sunt camere de supraveghere montate, mai ales că vorbim de centrul municipiului, dar a făcut apel la cetățenii care sunt martori la asemenea fapte antisociale să anunțe dispeceratul Poliției Locale, la numărul gratuit 0233.984.

În urmă cu o săptămână, jardinierele cu flori amplasate în Piața „Roman Vodă”, la statuie, au fost distruse de unii romașcani, dar florile au fost înlocuite. Pe perioada desfășurării Târgului de Paști, jardinierele sunt amplasate pe spațiul verde din fața Primăriei, ulterior fiind reamplasate în piațetă.

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 2
  • Pai s-a tot toaletat pana a ramas doar urmele copacilor de altadata,cat despre incercarea de a „repopula” orasul cu viitori arbori se pare ca ramane doar la stadiul de experiment…esuat

  • „au ramas” (typing error)