Prima paginăSocial

PSD Roman a omagiat pensionarii

Dimensiune text

350 de pensionari din Roman au fost sărbătoriţi, cu ocazia Zilei Persoanelor Vârstnice, de către Organizaţia PSD Roman.

PSD 02Miercuri, 1 octombrie, cu ocazia Zilei Vârstnicului, PSD Roman a organizat o manifestare prin care a ţinut să omagieze persoanele de vârsta a treia. La evenimentul organizat la restaurantul Casa Chianti au participat circa 350 de persoane. Printre cei care au ţinut să fie alături de pensionari de ziua lor s-au numărat preşedintele interimar al Organizaţiei PSD Roman, senatorul Ioan Chelaru, preşedintele Organizaţiei Femeilor Social Democrate Roman, Iulia Havrici, preşedintele Tineretului Social Democrat Roman, Alexandru Rotaru, consilieri locali social democraţi şi membrii Organizaţiei PSD Roman.

„Este o zi specială, şi pentru dumneavoastră – deoarece, ca urmare a unei decizii internaţionale, astăzi, în toată lumea, se sărbătoreşte Ziua Persoanelor Vârstnice -, dar este o sărbătoare şi pentru noi, pentru că existăm şi că v-am putut primi şi invita, astăzi, în această locaţie. Întâlnirea de astăzi nu are deloc scop electoral, dimpotrivă, are un scop social şi de amiciţie. Foarte mulţi dintre dumneavoastră ne cunoaşteţi, ca şi organizaţie, şi mă cunoaşteţi, nu de puţini ani, iar eu sunt încântat, împreună cu echipa de la PSD, cu biroul nostru municipal, alături de colegii de la organizaţia de pensionari, organizaţia de femei şi organizaţia de tineret, să vă primim astăzi. Vreau să ştiţi, dragi părinţi, dragi bunici, că pentru noi este o mândrie şi o onoare să vă primim aici. Este o mândrie să încercăm să vă desfătăm cu ceva bunătăţi din acestea lumeşti”, a transmis celor prezenţi senatorul Ioan Chelaru, preşedintele intermar al Organizaţiei PSD Roman.

PSD 03Preşedintele Organizaţiei de pensionari PSD Roman, Eugen Pătraşcu, i-a primit cu căldură pe toţi pensionarii invitaţi la petrecere şi a profitat de ocazie pentru a le transmite că Victor Ponta este cea mai bună opţiune pentru a fi noul preşedinte al României.

„În fiecare an, organizaţia noastră de pensionari a făcut tot posibilul, cu ajutorul domnului senator Chelaru, să ne reunim cu acest prilej. Este o zi importantă şi prin faptul că e Ziua pensionarilor, dar şi pentru că vin alegerile. Doresc să transmit un mesaj pensionarilor din Roman: sper ca toţi să se gândească la faptul că altă variantă pentru alegerile care vin nu poate fi decât Victor Ponta, pentru că un alt preşedinte va însemna ca Traian Băsescu să fie ales în funcţia de prim ministru. Ne-am săturat de epoca domnului Băsescu şi cred că populaţia din Roman va înţelege că trebuie să găsim varianta de stânga”, a afirmat Eugen Pătraşcu.

PSD 04Senatorul Ioan Chelaru a transmis şi el pensionarilor prezenţi un mesaj legat de viitoarele alegeri. „Chiar dacă nu facem politică în această seară, câteva lucruri tot vreau să vă spun. Sigur că sunteţi o categorie asupra cărora, în general, guvernanţii ar fi trebuit să se aplece mai mult. Sunteţi oamenii acestui oraş, care aţi ţinut pe umeri 20, 30, 50 de ani, instituţiile şi întreprinderile oraşului, şi care, prin contribuţia dumneavoastră, aţi edificat un oraş, care arată binişor acum, aţi edificat parte din zona industrială a Romanului, care e mică, din păcate, acum, şi sperăm că se va mai dezvolta. Aţi dat generaţii de copii şi de nepoţi, pe care i-aţi trimis în ţară şi, chiar, în lume, şi de care sunt convins că sunteţi mândri. Dacă lucrurile vor evolua în mod normal şi încrederea populaţiei va merge către un candidat de stânga, care nu este altul decât Victor Ponta, pot să mă angajez în faţa dumneavoastră că niciodată pensiile, aşa cum sunt ele acum, nu vor mai scădea şi nu vor mai fi reduse. Istoria recentă a României şi a pensionarilor nu mai poate fi repetată. Vom creşte mereu pensiile, în funcţie de posibilităţi, dar dorinţa noastră este să le creştem cât mai mult. Vă doresc să vă bucuraţi de copii, de nepoţi şi să ştiţi că există şi aici, la Roman, oameni care doresc să vă facă bine”, a spus senatorul Ioan Chelaru.COMENTARII

WORDPRESS: 0