Prima paginăAdvertorial

Promisiuni pe care fiecare jucător de păcănele trebuie să și le facă

Promisiuni pe care fiecare jucător de păcănele trebuie să și le facă

Dimensiune text

Ești dispus să dedici totul pentru a putea avansa în materie de păcănele? Ai ca obiectiv să devii cel mai bun jucător de sloturi din lume? Pentru asta va trebui să îți impui anumite lucruri, să adopți un regim special, dar cel mai important este să îți promiți ție că vei reuși și că vei face tot posibilul ca acest lucru să se întâmple. Află cum din rândurile următoare.

Promite să folosești fiecare bonus de care o să ai parte

Înainte de orice, trebuie să îți promiți că vei profita de fiecare avantaj dacă vrei să fii învingător la păcănele online. Pentru a face asta, trebuie să accepți și să încerci să profiți de fiecare bonus pe care poți pune mâna. Fie că este vorba de bonusuri oferite de cazinourile unde te joci sau de bonusurile oferite de păcănelele la care te joci. Vei fi uimit de cât de importante sunt aceste bonusuri și cât de multe beneficii pot aduce odată cu ele dacă vei profita la maxim de fiecare.

Există campanii care sunt organizate pe mai multe zile unde poți revendica sute de lei zilnic, rotiri gratuite, bonusuri de joc și alte beneficii, inclusiv tichete pentru tombole care se termină cu premii în valoare de zeci de mii de euro. Cât despre bonusurile oferite în timpul sesiunilor de joc la păcănele, bonusurile pot să difere de la un joc la altul, dar nu există niciun argument valid pentru care tu ar trebui să ratezi vreun bonus care ți se oferă.

Bonusurile îți cresc balanța portofelului virtual al contului, îți acordă mai mult timp pentru a te juca și te ajută să închei mai multe zile cu bine.

Joacă cu mize mari!

Ori vei începe să pariezi mize importante ori va trebui să schimbi jocul. Păcănelele sunt făcute pentru a scala câștiguri ce depind și de suma pe care tu o pariezi. Multiplicatorul liniilor de plată vor înmulți suma pariată pentru a oferi câștigul. Totuși, nu trebuie să fii nechibzuit. Mizele mari trebuie să fie suficiente pentru a-ți satisface sesiunea de joc și să asigure și câștigurile. Dacă pentru tine o miză mare este 5 RON, cu aceasta trebuie să joci. Știm cu toții că nu este tocmai indicat să pariezi sute de euro pe fiecare rotire.

O miză mare trebuie să fie calculată, iar jucătorul trebuie să știe când să se oprească sau când este momentul să mărească suma. La această promisiune mai adaugă și faptul că trebuie să găsești jocuri de păcănele care să și poată susține un asemenea stil de joc. Aici ne referim la jackpoturi mari, funcții care sunt obținute mai rar, dar care oferă recompense uriașe și sloturi ale căror ecrane de joc oferă și simboluri WILD sau Scatter.

Folosește tehnica unui buget

Înainte de prima ta sesiune din cazino fă o promisiune sacră cu tine și jură că vei avea mereu grijă să respecți regulile unui buget și ale unui plan financiar care să te protejeze de colapsuri financiare, datorii sau lipsa banilor pentru nevoile generale ale unui om. Nu trebuie să pariezi mai mult decât este nevoie și sigur nu îți dorești să rămâi fără bani sau ca dorința de a câștiga să fie ultima ta șansă.

Poți alege orice limită pentru bugetul tău luând în considerare sume pe care îți permiți să le pierzi. Ne place sau nu, jocurile de cazino se pot finaliza și cu un profit de 0%, dar cu 100% pierderi. Bugetul nu ar trebui să fie calculat în funcție de dorințele tale ci de resursele de care dispui, dar și de sumele pe care ești dispus să le pierzi, dar și de cele pe care îți dorești să le câștigi.

Setează-ți limitele

Limitele sunt de 3 tipuri: Limita de câștig, limita de pierdere și limita de timp petrecut la cazino. Deci dacă bugetul tău nu îți permite decât 100 RON pe zi, aceasta este suma pe care ar trebui să o joci. Aceasta a fost limita de cheltuit. La aceasta se mai poate adăuga și o limită de câștig.

Dacă ești în câștig cu 200 RON, iar aceasta este o sumă cu care ești mulțumit, sesiunea ar trebui să se încheie. Vei pleca mulțumit și vei avea un început mai bun ziua următoare. Limitele de câștig și pierdere trebuie să fie exacte și respectate la fiecare sesiune de păcănele sau orice alt joc pe care îl frecventezi.  În ceea ce privește limita de timp, aceasta trebuie stabilită și respectată. Dacă observi că ai probleme în a trece peste limita de timp, ar trebui să folosești o alarmă care să te atenționeze când ai atins un număr de minute petrecute în cazino.

Promite-ți că ești pregătit să și pierzi

Niciun aspect al vieții nu este sigur 100%, deci nici câștigurile tale nu se vor întâmpla în 100% dintre partide. Trebuie să fii pregătit și pentru momentele în care vei fi pierzător. Trebuie să fii puternic și să fii conștient că indiferent de câte zile pierzătoare întâmpini, există mereu un moment în care vei ajunge din nou la câștiguri.

Niciun slot nu are o rată de câștig de 100%, deci nici tu nu vei câștiga 100% dintre rotiri. Dacă vei respecta toate sfaturile noastre, mai ales pe cele legate de aspectele financiare, îți vei crește șansele de izbândă.

Concluzie

Aceste promisiuni trebuie să le faci pentru tine și doar cu tine. Ești singurul responsabil dacă acestea vor fi încălcate, iar dacă simți că trebuie să fii și mai aspru cu tine, trebuie să iei măsuri cât mai repede. Nu uita să fii constant, să te distrezi mereu în cazino și să nu uiți că vei avea parte și de pierderi, dar și despre câștiguri.

 

 

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0