Prima paginăSanatate

Proiectul „Viața pe bune”, cursuri de prim ajutor organizate de Asociația Tineretul ONU din România – Club Roman

Proiectul „Viața pe bune”, cursuri de prim ajutor organizate de Asociația Tineretul ONU din România – Club Roman

Dimensiune text

 

 

Tinerii romașcani membri ai Asociației Tineretul ONU din România – Club Roman (UN Youth) organizează, în luna noiembrie, cursuri de prim ajutor, în cadrul proiectului „Viața pe bune”.

Proiectul se va desfășura în cadrul Casei de Cultură a Sindicatelor Roman, în sala mică, iar cursurile vor fi complementare, fiind astfel necesară prezența la ambele sesiuni. Membrii Asociației Tineretul ONU din România – Club Roman precizează că cei care vor îndruma cursanții sunt Dragoș Barcă, medic specialist în medicină de urgență, ce activează în cadrul Spitalului de Urgență Municipal Roman, și Ana-Maria Lucaci, studentă în anul V la Facultatea de Medicină Generală din cadrul Universității de Medicină si Farmacie  „Gr. T. Popa” din Iași.

„Anual, mii de oameni mor sau suferă din pricina faptului că măsurile de prim ajutor sunt, deseori, necunoscute. Observând această necesitate, Asociația Tineretul ONU din România – Club Roman organizează cursuri de prim ajutor (cum se acordă acesta, în ce circumstanțe etc.), desfășurate pe două sesiuni, pe 17, respectiv 23 noiembrie 2018, pe două grupe, începând cu ora 16:00 pentru prima grupă și 17:00 pentru cea de a doua, cu o taxă de participare de 10 lei. Proiectul «Viața pe bune» este structurat pe două părți: una practică și una teoretică, astfel încât cursanții să învețe să gândească rațional și să își stăpânească emoțiile în situațiile de criză, dar și să știe să acționeze în mod concret, pregătindu-se în acest sens prin exersarea pe un manechin a manevrelor”, este invitația lansată de tinerii romașcani membri ai Asociației Tineretul ONU din România – Club Roman.

Înscrierile se vor face sub forma unui formular și sunt deschise pentru oricine, indiferent de vârstă. Numărul maxim de participanți în fiecare grupă este de 15 persoane, iar formularul va fi disponibil până pe data de 14 noiembrie în evenimentul creat pe Facebook sau la acest link. Pentru mai multe detalii despre cum vă puteți înscrie, organizatorii pot fi contactați la unul din numerele de telefon: 0726.178.878 sau 0769.931.022, la adresa de e-mail: roman@unyouth.ro sau pe pagina de facebook a asociației romașcane, UN Youth Romania – Roman Club.

 

 

Partajează articolul
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

COMENTARII

WORDPRESS: 0