Prima paginăSanatate

Proiectul de extindere a ambulatoriului Spitalului intră în evaluare

Proiectul de extindere a ambulatoriului Spitalului intră în evaluare

Dimensiune text

 

Proiectul cu finanțare europeană de peste 10 milioane de lei privind extinderea și modernizarea ambulatoriului de specialitate al Spitalului Municipal de Urgență Roman, depus pentru finanțare de Primăria Municipiului Roman în cursul anului trecut, se apropie de faza evaluării tehnico-economice.

„În jurul datei de 25 septembrie, va intra în evaluarea tehnico-economică proiectul de extindere și modernizare a ambulatoriului Spitalului Municipal de Urgență Roman, acolo unde ne-am propus realizarea unui centru de imagistică. Sunt convins că, la sfârșitul acestui proces de evaluare, vom mai putea anunța încă un proiect finalizat cu succes și realizarea unui centru imagistic modern, care să ofere condiții mai bune și medicilor, pentru desfășurarea activității, dar și un acces la servicii de calitate pacienților care se adresează Spitalului Municipal de Urgență Roman”, a declarat primarul Lucian Micu.

În 2018, Primăria municipiului Roman a depus proiectul „Reabilitarea, modernizarea, extinderea și dotarea Ambulatoriului Spitalului Municipal de Urgenţă Roman”, în cadrul Programului Operaţional Regional 2014 – 2020. Prin proiect se propune reabilitarea, modernizarea, extinderea şi dotarea ambulatoriului Spitalului Municipal de Urgenţă Roman cu o clădire cu regim de înălţime demisol și parter. Valoarea totală a proiectului (inclusiv TVA) este de 12.030.739,27 lei, din care suma eligibilă este 10.691.742,05 lei, iar durata totală de implementare a proiectului este de 52 de luni.

 

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0