Prima paginăActualitate

Programul Revelionului din centrul orașului

Programul Revelionului din centrul orașului

Dimensiune text

 

Ca în fiecare an, administrația publică locală va organiza o petrecere de Revelion în centrul orașului. Față de anii anteriori, traficul rutier se va bloca pe centrul orașului doar pentru câteva ore, scena fiind amplasată la Statuie. În același timp, numărul artiștilor care vor concerta în noaptea dintre ani este relativ mai mic, însă la Roman vor fi prezenți cântăreți care nu au mai participat la alte petreceri organizate de administrația locală.

Primarul Lucian Micu a anunțat că va fi prezent în centrul orașului, la miezul nopții, pentru a sărbători trecerea dintre ani cu romașcanii: „Spectacolul de Revelion va începe de la 21.45, când pe scenă va urca Margareta Clipa. De la ora 22.30, Ștefan Enășel va continua programul de muzică populară. Un alt invitat de marcă este artistul What’s Up, care va cânta începând cu ora 23.15. La miezul nopții ne vom regăsi împreună, pentru a întâmpina noul an și pentru a urmări focul de artificii. Imediat după, artista Ruby va susține un recital, care va încheia petrecerea de Revelion. Ca-n fiecare an, participanții la petrecerea din centrul orașului vor primi gustări și șampanie. Vă invit să petrecem Revelionul împreună, pentru ca anul 2018 să ne regăsească mai uniți, mai drepți, mai buni!”.

Pe 31 decembrie spre 1 ianuarie, între orele 21.00 și 02.00, circulația mașinilor va fi restricționată pe bulevardul Roman Mușat, pe tronsonul dintre Veronica Micle și Dobrogeanu Gherea. După recitalul susținut de Ruby, care este estimat a se încheia la orele 01.00, firma de salubrizare va curăța zona de deșeurile ce pot fi lăsate în urmă de cei care vor alege să petreacă Revelionul în stradă.

 

 

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0