HomeTimp liber

Programul „Litoralul pentru Toți” debutează la 31 august

Preţurile încep de la 159 lei pentru şase nopţi.

Românii îşi pot cumpăra vacanţe la preţuri reduse prin programul „Litoralul pentru Toţi”, care se derulează în perioada 31 august – 11 octombrie, tarifele fiind cuprinse între 159 lei şi 605 lei de persoană pe sejur, anunţă Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism (ANAT).

Programul a fost lansat de ANAT, Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR) şi Asociaţia Litoral-Delta Dunării (ALDD).

Ca şi la ediţia precedentă, turiştii beneficiază de o opţiune suplimentară: varianta All Inclusive, care asigură toate cele trei mese servite în regim bufet, băuturi incluse, acces gratuit la locuri de joacă pentru copii, piscine, şezlonguri şi umbrele pe plajă.

Tarifele maximale pentru sejururi All Inclusive de cinci nopţi/persoană ajung până la 765 lei/persoană pentru un hotel de trei stele, în timp ce, pentru un hotel de cinci stele, preţul unui astfel de sejur ajunge la 985 lei/persoană.

Tarifele maximale propuse pentru oferta specială de şase nopţi de cazare (TVA inclus 9%) de persoană, pentru zona Mamaia – Constanţa – Eforie, sunt cuprinse între 205 lei de persoană pentru un sejur la un hotel de o stea, fără mic dejun, şi ajung la 605 lei/persoană pentru un sejur la un hotel de cinci stele, cu mic dejun.

Pentru sudul litoralului (staţiunile Costineşti, Olimp, Neptun, Jupiter, Cap Aurora, Venus, Saturn, Mangalia, 2 Mai, Vama Veche), tarifele maximale pentru această ediţie (sejur şase nopţi/persoană) ajung până la 159 lei/ persoană la un hotel de o stea, fără mic dejun. La un hotel de cinci stele, preţul unui sejur este de 469 lei/persoană, cu mic dejun.

Comentarii

WORDPRESS: 0