Prima paginăSocial

Programul de weekend din cadrul Zilelor Municipiului Roman

Programul de weekend din cadrul Zilelor Municipiului Roman

Dimensiune text

 

 

Ediția din acest an a Zilelor Municipiului Roman se desfășoară în perioada 13 – 21 mai.

Sâmbătă, 18 mai

Programul de sâmbătă, 18 mai, include, de la ora 08,00, la Sala „Nicolae Manolescu-Strunga” din Primăria Roman, Festivalul-concurs național de muzică ușoară „Muzica e viața mea”, în organizarea Clubul Copiilor Roman.

De la ora 11,00, la Sala de box a Clubului Petrotub se desfășoară Concursul zonal de box Memorialul „Bardă Dumitru”, ediția a IX-a.

Sâmbătă este și Ziua Internațională A Muzeelor astfel că programul de funcționare al muzeelor va fi între orele 10,00 – 24,00. De la ora 10,00 la Muzeul „Vila Hogaș” de la Colegiul Național „Roman-Vodă” va avea loc inaugurarea Sălii de expoziție „Alexandru Cojocaru”.

Sâmbătă, de la ora 12.00, se va desfășura Meciul de fotbal al comunității – care va avea loc, în funcție de condițiile meteo, pe terenul de fotbal din Parcul Municipal sau în sala de sport a Colegiului Tehnic „Miron Costin”.

De la ora 16,00, în Piața „Roman-Vodă” se va desfășura spectacolul aniversar la 25 de ani de activitate al Ansamblul de dansuri „Areti”.

De la 17,00 va avea loc un Tur ciclist prin municipiul Roman, cu plecare din Piața „Roman-Vodă”.

Tot de la ora 17,00, la Muzeul de Artă va avea loc vernisajul expoziţiei temporare „Personala George Leteanu”.

De la ora 20,00, în Piața „Roman-Vodă” va avea loc un spectacol de muzică ușoară, când vor concerta Matteo și Zdob și Zdub.

Duminica, 19 mai

Duminică, 19 mai, de la ora 16,00, în Piața „Roman-Vodă” se va desfășura un spectacol de talente locale, iar de la ora 20 un spectacol de muzică ușoară, când vor susține recitaluri Monica Anghel, Liviu Teodorescu și Lidia Buble.

Pe tot parcursul weekendului, în Piața „Roman Vodă” este amenajat un parc de distracții. Pentru realizarea spectacolelor, se va bloca temporar circulația rutieră pe bulevardul Roman Mușat (de la intersecția cu strada Veronica Micle până la intersecția cu strada Dobrogeanu Gherea), începând de vineri, 17 mai, până duminică 19 mai, în intervalul orar 15:00 – 23:30.

Programul complet al manifestărilor dedicate Zilelor Municipiului Roman poate fi accesat la acest link: http://www.ziarulderoman.ro/programul-zilelor-municipiului-roman-2019/ .

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0