Prima paginăSocial

Programul de joi din cadrul Zilelor Municipiului Roman

Programul de joi din cadrul Zilelor Municipiului Roman

Dimensiune text

 

 

Ediția din acest an a Zilelor Municipiului Roman se desfășoară în perioada 13 – 21 mai. Programul zilei de joi, 16 mai, include, de la ora 8,00, la Muzeul de Ştiințe Naturale, activitatea „Muzeograf pentru o zi” de educație muzeală pentru elevi. De la ora ora 10,00, la Sala „Nicolae Manolescu-Strunga” din Primăria Roman se va desfășura Concursul de scenete istorice între liceele romașcane.

În cadrul Zilelor „Episcop Melchisedec”, ediția a XIX-a, de la ora 11,30 va avea loc o procesiune de la Catedrala arhiepiscopală, la Mormântul Ierarhului Melchisedec, de la ora 12,00 se va ține o slujbă de pomenire a Ierarhului Melchisedec Ștefănescu, iar de la ora 13,30 se va desfășura ceremonia de dezvelire a plăcii informative a Piațetei „Episcop Melchisedec Ștefănescu”.

Ziua de joi mai include, de la ora 15, activități ale ONG-urilor, la Platforma KULTime, și tot de la ora 15 la Biblioteca municipală „George Radu Melidon” se desfășoară Simpozionul și Concursul național „Culoarea lecturii în bibliotecă”, ediția a X-a, în organizarea Cercului de Artă decorativă al Clubul Copiilor Roman.

Programul complet al manifestărilor dedicate Zilelor Municipiului Roman poate fi accesat la acest link: http://www.ziarulderoman.ro/programul-zilelor-municipiului-roman-2019/ .

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0