Prima paginăSanatateNeamt

Program prelungit la CAS Neamț, pentru cardul de sănătate

Dimensiune text

Asiguraţii din judeţ se pot prezenta la Casa de Asigurări de Sănătate Neamţ, în următoarea săptămână, între orele 8.00 şi 20.00, pentru a intra în posesia cardului de sănătate.

În prezent, programul cu publicul la casele de asigurări de sănătate (CAS) este, de luni până miercuri, inclusiv, între 8.30 – 14.30, joi, de la 12.00 la 18.00, iar vineri nu se lucrează cu publicul.

Începând de marţi, 1 septembrie, când a devenit obligatorie utilizarea cardului de sănătate, programul cu publicul este între 8.00 şi 20.00 la 18 case de asigurări de sănătate din ţară, printre care şi cea din Neamţ.

„Pentru că estimăm că în perioada următoare va fi un număr mai mare de asiguraţi care vor solicita cardurile de sănătate, am cerut extinderea programului de lucru cu asiguraţii. Vom vedea cum vor evolua lucrurile în prima săptămână, după care vom decide unde şi dacă este necesară menţinerea acestui program prelungit. Astfel, începând cu data de 1 septembrie, casele de asigurări care deţin peste 5.000 de carduri de sănătate, respectiv Arad, Bihor, Bistriţa, Braşov, Buzău, Caraş, Cluj, Constanţa, Dolj, Galaţi, Hunedoara, Iaşi, Mureş, Neamţ, Prahova, Suceava, Timiş şi municipiul Bucureşti, vor avea un program de lucru prelungit cu asiguraţii, de luni până vineri”, a declarat preşedintele Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, Vasile Ciurchea.

La sfârşitul lunii august, peste 10.000 de carduri de sănătate se mai aflau la CAS Neamţ.

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0