Program pentru școlari – Summer Camp, la Fundația ”Episcop Melchisedec”

HomeSocial

Program pentru școlari – Summer Camp, la Fundația ”Episcop Melchisedec”

Începând de luni, 3 iulie, la Roman a debutat programul Summer Camp, pe care Fundația ”Episcop Melchisedec” îl pune la dispoziția școlarilor romașcani în lunile iulie și august.

”Fiecare zi este o poveste plină de momente minunate, în care copilul râde, se joacă, face mișcare și mai ales își face noi prieteni. Acestea sunt idei ce au fost concretizate în cadrul Programului Summer Camp la Fundația ”Episcop Melchisedec” din municipiul Roman. Orarul de activitate a unei zile este gândit complex conținând activități sportive menite să le dezvolte motricitatea, spiritul de competiție și de fair-play, dar și activități artistice, în cadrul cărora micuții devin creativi și își lasă imaginația să zburde la atelierele de creație, pictură, dans sau teatru”, se arată în comunicatul Fundației Melchisedec.
În prima zi, copii au făcut cunoștință, prezentându-și fiecare hobby-urile și talentele artistice. ”După masa de prânz fiecare și-a creat o mască reprezentând animalul preferat, iar apoi am cântat sub îndrumarea voluntarilor noștri frumoși. Împreună oferim copilului un program activ de vacanță, plin de amintiri frumoase și descoperiri interesante”, a declarat Aurelian Alexa, directorul Fundației.

Comentarii

WORDPRESS: 0