Prins în flagrant când a vrut să spargă casa parohială a Bisericii „Sfânta Tereza”

HomeActualitate

Prins în flagrant când a vrut să spargă casa parohială a Bisericii „Sfânta Tereza”

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Roman au identificat și reținut un bărbat din județul Maramureș, bănuit că ar fi încercat să sustragă bunuri din casa parohială a Bisericii romano-catolice „Sfânta Tereza a Pruncului Isus” din Roman.

Conform IPJ Neamț, luni, 10 mai, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați de către un bărbat de 44 de ani cu privire la faptul că a surprins o persoană necunoscută care a pătruns în casa parohială a bisericii.

„Imediat, echipajul de poliție s-a deplasat la fața locului, fiind identificat un bărbat de 43 de ani, din județul Maramureș. Din investigațiile efectuate de polițiști a reieșit că, prin forțarea unui ferestre, cel în cauză ar fi pătruns în incinta casei parohiale, moment în care ar fi provocat mai multe zgomote, fiind depistat în flagrant delict de persoana vătămată”, au precizat reprezentanții IPJ Neamț.

În baza probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind bănuit de comiterea infracțiunii de tentativă de furt calificat. Marți, acesta urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0