Prima paginăActualitate

Prins de radar cu 169 km/h

Prins de radar cu 169 km/h

Dimensiune text

 

radar politieÎn perioada 24 – 26 februarie, polițiștii Serviciului Rutier Neamţ au acţionat pe linia combaterii excesului de viteză, în cadrul unei acțiuni coordonate de către Direcția Rutieră. Scopul acestei acţiuni a fost reprezentat de reducerea numărului accidentelor rutiere și a consecințelor acestora determinate de nerespectarea regimului legal de viteză de către conducătorii auto, conştientizarea opiniei publice, precum şi sancţionarea nerespectării acestei obligaţii prevăzute de legislaţia rutieră.

În cadrul acțiunii, au fost aplicate 282 sancțiuni contravenționale, dintre care 210 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, au fost reținute 63 permise de conducere, dintre care 50 pentru depășirea cu mai mult de 50 km/h a vitezei maxime admise, și a fost constatată o infracțiune la regimul circulației.

„În ziua de 26 februarie 2017, un autoturism înmatriculat în Bulgaria, condus de un bărbat de 46 ani, din București, a fost înregistrat de aparatul radar circulând cu viteza de 169 km/h în afara localității și cu 109 km/h în localitatea Secuienii Noi. Polițiștii i-au reținut permisul de conducere și i-au aplicat sancțiunea contravențională de 1.305 lei pentru abaterile săvârșite”, precizează un comunicat al IPJ Neamț.

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0