Prins de polițiști pe strada Mihai Viteazu, după ce i-a furat poșeta unei femei

HomeActualitate

Prins de polițiști pe strada Mihai Viteazu, după ce i-a furat poșeta unei femei

 

 

În urma investigaţiilor efectuate de poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Roman, miercuri, 21 noiembrie, a fost identificat un tânăr de 18 ani, din Doljești, bănuit de comiterea unei infracțiuni de furt calificat la data de 19 noiembrie 2018. Acesta a fost identificat de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Roman pe strada Mihai Viteazu, în momentul în care se pregătea să părăsească municipiul Roman.

Conform IPJ Neamț, luni, 19 noiembrie, la ora 19:00, Poliţia Municipiului Roman a fost sesizată de o femeie de 53 de ani, din Roman, despre faptul că, la aceeaşi dată, i-a fost sustrasă o poşetă în care avea mai multe bunuri. Din cercetările efectuate a rezultat faptul că, în timp ce persoana vătămată se deplasa spre domiciliu, un bărbat i-a sustras geanta în care avea un telefon mobil, un portofel cu 150 de lei şi alte bunuri, cauzând un prejudiciu de 1.500 de lei.

„Poliţiştii au recuperat în proporţie de 95% prejudiciul, care a fost predat persoanei vătămate, iar faţă de tânăr au dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore, fiind introdus în arestul IPJ Neamţ. Astăzi, acesta va fi prezentat de poliţişti Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, cu propunere de arestare preventivă”, informează IPJ Neamț.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0