Prima paginăActualitate

Prins de polițiști după ce a tâlhărit o tânără de telefonul mobil

Prins de polițiști după ce a tâlhărit o tânără de telefonul mobil

Dimensiune text

 

 

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Roman au reținut pentru 24 de ore o persoană bănuită de comiterea infracțiunii de tâlhărie. Prejudiciul, în valoare de 2.000 de lei, a fost recuperat integral.

Conform IPJ Neamț, luni, 8 iulie, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Roman au identificat și reținut un bărbat de 42 de ani, sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie. Din cercetările efectuate s-a stabilit că duminică, 7 iulie, polițiștii au fost sesizați de către o tânără de 18 ani, din Galați, despre faptul că, în timp ce se afla pe o stradă din municipiul Roman, persoane necunoscute i-au sustras, prin violență, telefonul mobil.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au depistat persoana bănuită de comiterea faptei, un bărbat din Bahna, pe care l-au condus la sediul poliției, în vederea continuării cercetărilor. Prejudiciul creat a fost recuperat integral și restituit persoanei vătămate. În baza probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț. Astăzi, acesta urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

„În județul Neamț, în primele șase luni ale anului 2019, au fost sesizate 30 infracţiuni de tâlhărie, cu o scădere de 21 de infracțiuni,  faţă de perioada similară a anului 2018, majoritatea înregistrate în mediul urban. Reiterăm faptul că modurile de operare folosite de autori la comiterea infracțiunilor de tâlhărie nu sunt deosebite, iar în majoritatea cazurilor, prejudiciul creat prin activitatea infracțională este mic, fiind recuperat parțial de către polițiști”, au precizat reprezentanții IPJ Neamț.

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0