Primarul și jurnaliștii au plantat primii puieți. Ziarul de Roman a plantat un mesteacăn

HomeSocial

Primarul și jurnaliștii au plantat primii puieți. Ziarul de Roman a plantat un mesteacăn

 

La nivelul municipiului Roman a început campania anuală de plantare a copacilor. Autoritățile anunță că se vor planta peste 3.000 de arbori numai cu echipele Primăriei Roman, la aceștia alăturându-se și asociațiile de proprietari care au solicitat 500 de arbori pentru zonele dintre blocuri.

Luni, 20 martie, de Ziua Internațională a Fericirii, primarul Lucian Micu i-a invitat pe jurnaliști să planteze primii puieți oferiți cu titlu gratuit de Ocolul Silvic. După conferința de presă, edilul și jurnaliștii au mers în părculețul de la Muzeul de Artă, unde au plantat câte un arbore din specia mesteacăn.

„Fiecare dintre cei care au participat la acţiune a şi avut posibilitatea de a-şi personaliza copacul şi, în acelaşi timp, să-şi asume răspunderea de a-l îngriji până ajunge la maturitate. Conducerea Primăriei Roman îi felicită pe toţi cei care au participat la această acţiune şi face apel la toţi romaşcanii să încerce să protejeze şi să îngrijească puieţii, pentru ca aceştia să prindă rădăcini şi să ofere viitoarelor generaţii o oază de verdeaţă. Puieții din prima tranşă – 1.300 de tei şi 400 de mesteceni – din totalul arborilor donaţi administraţiei locale de către Ocolul Silvic vor fi plantaţi în această săptămână pe aliniamentele stradale şi în asociaţiile de proprietari din oraş”, anunță, într-un comunicat, reprezentanții Primăriei Roman.

Și Ziarul de Roman s-a alăturat acestei inițiative, plantând un mesteacăn în părculeț. Pe fiecare arbore a fost aplicată o etichetă cu numele instituției care a făcut plantarea.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 3
 • Domnule MICU, de ce nu-l puneti pe HAIVAS sa repare varianta ocolitoare de la fabrica de paine?
  Soseaua este in garantie si a fost facuta cu bani publici!
  Puneti mana pe lopata! Alaturi de el ori puneti lopata pe el!
  Dovediti ca sunteti un primar autentic, nu de ziar!

 • @ Primaria. Mesteacanul nu e copac de parc ! Acestia puteau fi plantatzi in zona strand, pe marginea soselelor, a unor strazi, dar nu in parculetul din fata Primariei ! Dar…sfanta…comoditate …

 • Sagitarius ! Stiu ca iti este imposibil sa crezi ceea ce am sa-ti scriu !
  Iti vine sa crezi ca Haivas a ramas in gaura cu varianta ? Deci a cheltuit mai mult decat a incasat….Este greu domnule….
  Greu de explicat….dar este adevarul crud si sincer !