Prima paginăActualitateRoman

Primarul mulţumeşte romaşcanilor pentru vigilenţă

Dimensiune text

O femeie a solicitat intervenţia Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă, din cauză că a văzut, de la balconul apartamentului în care locuieşte, un foc în cartierul Bălcescu.

Apelul a fost făcut în jurul orei 20.50, de la blocul nr. 6 de pe bulevardul Republicii. Doar că, deplasându-se la faţa locului, pompierii voluntari au constatat că flăcările pe care femeia tocmai le văzuse de la balcon erau, de fapt, farurile unei maşini oprite în pantă.

„Vreau să-i mulţumesc doamnei pentru vigilenţă, pe mine mă bucură, chiar, dacă, uneori poate fi o alarmă falsă, fiindcă doamna a fost de bună-credinţă, a sunat din cauză că era îngrijorată. Mă încântă colaborarea aceasta în cadrul comunităţii. Săptămâna trecută, un şofer a intrat în scările de la Roman-Vodă şi am fost sunat personal de cineva, din cauza zgomotului făcut. Șoferul a fost găsit, iar acum plăteşte pentru repararea daunelor. Bine că nu s-a întâmplat o nenorocire, pentru că am înţeles că circula cu o viteză foarte mare. Venea de pe strada Mihai Eminescu şi a intrat direct în scări”, a spus Laurenţiu Dan Leoreanu, primarul municipiului Roman.

COMENTARII

WORDPRESS: 0