Primarul Lucian Micu pleacă în Elveția, pentru a aduce un premiu Romanului

HomeActualitate

Primarul Lucian Micu pleacă în Elveția, pentru a aduce un premiu Romanului

 

Conducerea Primăriei Roman a fost invitată să participe, la începutul lunii iulie, în Elveția la o conferință internațională, invitația fiind însoțită de un premiu pe care municipiul Roman îl va primi ca urmare a dezvoltării pe partea investițională din ultimii ani.

„La invitaţia Adunării de Afaceri a Europei (Europe Business Assembly – EBA), în perioada 3-4 iulie, am fost invitat în Elveţia, la Lucerna, unde va avea loc Conferința «Excelența în calitate». Sunt onorat de faptul că oraşul Roman va primi, cu această ocazie, Steagul şi Certificatul internațional pentru investiții și atractivitate inovatoare, Consiliul EBA recunoscând oraşul nostru ca având un potențial ridicat de investiții și fiind o regiune de dezvoltare prioritară”, a declarat primarul Lucian Micu.

Acesta a mai participat, la mijlocul lunii iunie, în Malta, care deține președinția Comisiei Europene, la o conferință câștigată de municipiul Roman cu proiect chestionarului de satisfacție al cetățenilor și care, ulterior, a fost promovat și ca exemplu de bună practică participanților din celelalte țări.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0