Prima paginăActualitateRoman

Primarul Leoreanu i-a „urecheat” pe constructori

Dimensiune text

Primarul Laurenţiu Dan Leoreanu i-a avertizat, din nou, pe constructorii din Roman care fac lucrări cu bani de la bugetul local.

Constructorii nu vor primi bani dacă vor face lucrări de mântuială. Primarul spune că, deşi este adeptul patriotismului local, în sensul că lucrările demarate de primărie să se efectueze cu firme locale, el nu va face rabat la calitate şi va cere refacerea lucrărilor, acolo unde ele nu au îndeplinit standardele fixate. „M-am bucurat că au câştigat lucrările firme care plătesc taxe şi impozite la bugetul local, care au angajaţi din Roman. Dar, în acelaşi, timp, când apar unele sincope, când vezi că unele lucruri nu ies aşa cum ar trebui, că nu se ridică la aşteptările tale, atunci e normal că te doare. Mă refer şi la Darcons, Occidental, la Imrom, Apa Serv, Vlanda. Trebuie să facă lucrări bune. Trebuie să se implice mai mult, pentru că se poate mai bine. Este vorba de partea finală a unor lucrări. Mulţi din primărie îmi spun că sunt un om al detaliului, dar eu ştiu că, până la urmă, detaliile dau ansamblul”, a spus primarul Laurenţiu Dan Leoreanu.

Acesta mai spune că, până acum, pentru nicio lucrare nu s-au făcut plăţi totale, ca o măsură de garanţie că lucrările vor fi finalizate în bune condiţii. „Sunt lucrări făcute foarte bine, dar sunt şi lucrări efectuate mai puţin bine, iar acest lucru deranjează. De aceea, mi-am luat măsuri de siguranţă şi, în cazul în care lucrările sunt prost efectuate, tai din finanţare”, a mai spus primarul municipiului Roman.

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 3
 • ion 8 ani

  hahaha, ce m-am mai ras!

  • User 8 ani

   Inseamna ca erai paros tare! Cate BIC-uri ai folosit?

 • unul care are solutii 8 ani

  Ia urecheat dupa ce in prealabil iau jumulit toti din primarie.