HomeRoman

Primarul Leoreanu a împărţit dulciuri copiilor

Ca în fiecare an, reprezentanţii administraţiei locale au oferit copiilor din grădiniţele romaşcane, cu ocazia zilei de 1 Iunie, pachete cu dulciuri. De data aceasta, darurile au fost oferite cu o zi înainte, având în vedere că 1 Iunie cade într-o zi de sâmbătă.

 

 

În total, 2.005 pachete au fost oferite copiilor din toate grădiniţele din oraş, primarul Leoreanu mergând personal în 19 unităţi de învăţământ, pentru a înmâna dulciurile celor mici. „A fost foarte frumos, m-am încărcat cu energie pozitivă. Am reuşit să ajung în fiecare grădiniţă, inclusiv la creşa de pe strada Smirodava şi la Asociaţia de sprijin a copiilor cu handicap fizic. Oferirea dulciurilor a fost un gest de afecţiune pe care l-am făcut din toată inima”, a afirmat primarul Laurenţiu Dan Leoreanu.

Comentarii

WORDPRESS: 3
 • x 17 9 ani ago

  foarte frumos gestul ,multumim pentru atentie dar singura problema e legata de calitatea produselor daruite.sunt toate de productie turceasca,foarte slabe calitativ,daca te uiti pe eticheta te gandesti probabil ca nici macar unui sarman n-ai vrea sa i le dai,asa ca pate data viitoar e o singura ciocolata ar fi de ajuns insa sa fie calitatea cea care primeaza.decat mult si prost mai bine simplu ,putin si bun.oricum foarte frumoasa intentia

  • User 9 ani ago

   Asta e parerea ta. E usor sa critici un gest frumos facut de cineva, fara nicio obligatie.
   Omul a dat din suflet, daca nu s-a ridicat la standardele tale e problema ta, ca doar ai rupt de la tine ca sa iei darul.

 • LUCA 9 ani ago

  Ce bine!
  Acum sa ne imparta si tanti Nuti Udrea pantofi cu toc( din stocul confiscat in vama) si ciucalata .