Prima paginăActualitate

Primarul comunei Văleni, internat la spital la Iași după ce s-a răsturnat cu mașina lângă Felești

Primarul comunei Văleni, internat la spital la Iași după ce s-a răsturnat cu mașina lângă Felești

Dimensiune text

 

Primarul comunei Văleni, Gheorghe Murariu, a fost internat la Spitalul de Neurochirurgie din Iași după ce a suferit un accident rutier luni după-amiază, 23 octombrie.

Gheorghe Murariu se deplasa cu un autoturism pe DN 15D când, în jurul orei 16, în zona Felești, a părăsit partea carosabilă, autoturismul răsturnându-se după ce a lovit un ciot de pe marginea șoselei. Cadrele medicale ale Serviciului Județean de Ambulanță ajunse la fața locului l-au diagnosticat cu traumatism coloană lombo-sacrată și traumatism cranio-cerebral, transportându-l la Centrul de Primire Urgențe al Spitalului Municipal de Urgențe Roman.

„Pacientul, în vârstă de 61 de ani, a fost adus de ambulanța cu medic la ora 16.50 în Centrul de Primire Urgențe, victimă a unui accident rutier, policontuzionat, stabil hemodinamic, conștient. Pacientul prezenta dureri intense la nivelul coloanei lombare. A fost investigat cu toate investigațiile medicale care se pot face la Spitalul Municipal de Urgență Roman – computer tomograf craniu, torace, abdomen, coloană cervico-dorso-lombară -, care au evidențiat o fractură cominutivă la nivelul vertebrei L4, cu deplasare intracanalară a retrozidului, și fractură de apofiză transversă stângă L1, drept pentru care a fost direcționat la Spitalul de Neurochirurgie din Iași”, a declarat medicul Oana Onu, directorul medical al Spitalului Municipal de Urgențe Roman.

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0