Prima paginăRoman

Primarul a cerut ApaServ să nu debranşeze datornicii

Dimensiune text

asociatiiLaurenţiu Dan Leoreanu a obţinut o amânare de două zile de la debranşarea a patru blocuri. Locatarii vor rămâne fără apă, dacă nu-şi achită datoriile, dar de miercuri.

Primarul Laurenţiu Dan Leoreanu face un apel către romaşcani pentru a-şi plăti facturile către asociaţiile de proprietari. Apelul a pornit de la situaţia particulară a Asociaţiei nr. 43, de pe strada Vlad Ţepeş, dar se aplică tuturor asociaţiilor cu probleme din Roman. „Prin intermediul dumneavoastră, fac un apel către Asociaţia de Proprietari nr. 43. Dânşii nu au putut să se ţină de eşalonarea pe care au făcut-o cu ApaServ, iar azi (luni – n.red.) ar fi trebuit debranşate de la furnizarea apei potabile blocurile nr. 3 şi nr.4 de pe bulevardul Roman Muşat, blocul nr. 34 de pe strada Sucedava şi blocul 1A de pe strada Vlad Ţepeş. La solicitarea mea, ApaServ a amânat pe miercuri această sistare de apă. Îi rog foarte mult pe cei de la Asociaţia nr. 43 să încerce să facă o eşalonare. Am vorbit şi cu cei de la ApaServ şi i-am rugat să se gândească la alte soluţii decât debranşarea”, a afirmat Laurenţiu Dan Leoreanu. Primarul municipiului Roman a transmis acest îndemn şi celorlate asociaţii de proprietari din Roman, care au probleme cu achitarea facturilor către ApaServ.

Conform informaţiilor publicate pe site-ul oficial al companiei ApaServ, Asociaţia de proprietari nr. 43 din Roman a fost notificată, pe data de 17 mai, pentru achitarea unei datorii în valoare de 28.469,68 lei. În aceeaşi zi a fost notificată şi Asociaţia de proprietari nr. 12 B, pentru o datorie în valoare de 18.973,80 lei.

Trebuie precizat faptul că între Primăria Roman şi asociaţiile de proprietari există o relaţie de colaborare, iar primarul nu are pârghii legale de a interveni în relaţiile contractuale dintre asociaţii şi ApaServ, ci poate doar să medieze anumite situaţii divergente.

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • popovici viorel 8 ani

    in curte la apa serv este afisat mare pretul la apa de 3,14 ron mc , asta ce este reclama mincinoasa si trebuie sesizata protectia consumatorului