HomeActualitateRoman

Primăria vrea să aibă mai mulţi angajaţi

Măsura poate fi aplicată din 2014. Din 223 de posturi de funcţii publice aprobate, sunt ocupate doar 131.

Vineri, 11 octombrie, în cadrul unei şedinţe extraordinare de Consiliu Local, consilierii romaşcani sunt aşteptaţi să voteze aprobarea Planului de ocupare a funcţiilor din cadrul aparatului de specialitate al primarului municipiului Roman şi al servicilor publice de interes local pentru anul 2014. Conform raportului de specialitate întocmit la acest proiect, aparatul de specialitate al primarului municipiului Roman şi serviciile publice de interes local deţin 223 de posturi de funcţii publice aprobate, din care 131 sunt ocupate. Funcţiile publice vacante propuse a fi ocupate prin recrutare, în condiţiile legislaţiei specifice în vigoare la momentul actual, sunt în număr de zece. De asemenea, 24 de funcţionari publici pot participa la examenul de promovare în grad profesional superior sau în funcţie. Punerea în practică a acestor propuneri de promovare este condiţionată, în primul rând, de legislaţia care va fi valabilă pentru anul 2014, de evaluările anuale ale funcţionarilor publici pe anul 2013 şi de promovarea examenului de  către candidaţi.

Comentarii

WORDPRESS: 2
  • COCO 11 ani ago

    D-le Primar…dar numai functionarii publici au dreptul la promovare??????? Pentru ei sunt bani in visteria Primariei…. dar ce ne facem cu personalul contractual care traieste de atatia ani cu salarii de nimik, de 700-800 de lei pe luna? Ar trebui sa luati in calcul faptul ca functionarii publici au salarii grase comparativ cu bietii amarati, care lucreaza tot la Primarie….RUSINE!

  • Gaby 11 ani ago

    Sunt f curioasa cine va ocupa aceste noi posturi in Primarie… Probabil totul va fi cu „relatii si cunostinte” sus puse !!! Astept sa vad unde vor fi publicate locurile vacante pentru depunerea dosarelor la concurs….