Prima paginăSocial

Primăria vinde și fosta Centrală Termică 9, de pe strada Ion Creangă

Primăria vinde și fosta Centrală Termică 9, de pe strada Ion Creangă

Dimensiune text

 

 

Consilierii locali au aprobat, în ședința ordinară de joi, 27 septembrie, vânzarea altei centrale termice de cartier dezafectate. Este vorba de fosta Centrală Termică 9, de pe strada Ion Creangă. Conform legislației, imobilele proprietate privată a unităţilor administrativ-teritoriale se pot vinde prin licitaţie publică sau prin negociere directă, după caz, la un preţ de vânzare stabilit pe baza unui raport de evaluare aprobat de Consiliul local.

„Conform dispoziţiilor Legii nr. 98/2016 privind achiziţiile publice, rapoartele au fost elaborate de un evaluator atestat ANEVAR. Acesta a efectuat raportul de evaluare pentru centrala termica CT9, înscrise în Cartea funciară Roman ca fiind proprietatea Municipiului Roman. Vă supun aprobării vânzarea prin licitație publică a imobilului – CT9 teren, în suprafață de 532 metri pătrați, centrala termică în suprafață de 488 metri pătrați și coș de fum în suprafață de 11 metri pătrați, pornind de la suma de 60.441 euro în echivalent lei la data plății”, s-a arătat în expunerea de motive la proiectul ce a fost aprobat de aleșii locali.

Conform hotărârii, sumele obţinute se vor folosi pentru investiţii de interes public.

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 2
  • maricel 2 ani

    Pai PROFI facea angajari pentru locatia asta din august. Si proiectul abia acum ajunge public? Care licitatie? Ce evaluare?

  • mama omida 2 ani

    probabil ca din cauza cosului de fum au ajuns la aceasta valoare !! trebuie sa ai tupeu sa ceri atata pentru o ruina !