Primăria vinde două autoturisme

HomeActualitate

Primăria vinde două autoturisme

 

Primăria municipiului Roman scoate la licitație două autoturisme din parcul auto propriu, care au peste zece ani de utilizare. Este vorba de un autoturism marca Renault și unul Daewoo, folosite până acum de viceprimar și de city manager.

„Municipiul Roman organizează, în data de 11 septembrie 2017, ora 12.00, la sediul instituției, licitație deschisă, cu strigare, cu plata integrală, pentru vânzarea autoturismelor RENAULT LAGUNA – NT 21 PMR, respectiv DAEWOO LEGANZA – NT 06 PMR. Autoturismele se vând în condiţiile «aşa cum sunt», «acolo unde sunt», fără nici o obligaţie din partea vânzătorului privind cheltuielile legate de preluarea autovehiculului de către noul proprietar. Caietul de sarcini poate fi descărcat de pe site-ul Primăriei municipiului Roman”, anunță reprezentanții Primăriei municipiului Roman.

Autoturismul marca Renault are un preț de pornire la licitație de 6.200 de lei, în timp ce Daewoo are un preț de pornire de 5.290 lei. Licitaţia se va desfăşura doar în condiţiile în care sunt minim 2 participanţi, în caz contrar licitaţia se va reprograma pentru o dată ulterioară nu mai mică de 5 zile calendaristice. Caietul de sarcini poate fi descărcat accesând următoarea adresă: http://primariaroman.ro/Anunturi/2017-08-31_caiet_sarcini_vanzare_autoturisme.pdf.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0