Prima paginăActualitateRoman

Primăria Roman vrea să afle dacă funcționarii au cerut mită

Dimensiune text

Pe site-ul instituţiei a fost postat un chestionar cu privire la calitatea serviciilor furnizate şi la atitudinea angajaţilor. Reprezentanţii Primăriei vor să afle şi dacă funcţionarii au cerut mită pentru rezolvarea sarcinilor de serviciu.

Reprezentanţii administraţiei locale de la Roman vor să ştie care este percepţia romaşcanilor cu privire la funcţionarii publici şi la serviciile oferite de Primăria Roman. Pe site-ul Primăriei Roman, www.primariaroman.ro, a fost postat în acest sens un chestionar. Pentru ca răspunsurile la chestionar să fie sincere, cetăţenii care vor participa la sondaj nu vor furniza date personale, răspunsurile fiind anonime.

„Prin intermediul acestui chestionar, vă oferim posilitatea de a evalua calitatea serviciilor prestate de instituţia noastră. În acest mod, noi înţelegem să acordăm maximă atenţie necesităţilor actuale şi viitoare ale dumneavoastră, să venim în întâmpinarea cerinţelor dumneavoastră şi să vă asigurăm un nivel cât mai ridicat de satisfacţie. Percepţia dumneavoastră în ceea ce priveşte prestaţia acestei instituţii ne va fi de un ajutor deosebit, întrucât suntem preocupaţi de îmbunătăţirea continuă a calităţii serviciilor noastre”, scrie pe site-ul Primăriei.

Cei care vor dori să completeze chestionarul trebuie să răspundă la trei întrebări generale – vârstă, sex, studii – şi la zece întrebări ce ţin de activitatea din Primărie: dacă aţi contactat serviciul în ultimele 12 luni, care a fost motivul pentru care v-aţi adresat Primăriei, dacă aţi fost mulţumit de răspunsul pe care l-aţi primit, ce nu a fost în regulă, care a fost timpul de aşteptare pentru rezolvarea problemei, cum apreciaţi atitudinea funcţionarilor publici cu care aţi intrat în contact, dacă vi s-a cerut mită în schimbul rezolvării unei solicitări.

La chestionar se poate răspunde on-line sau prin tipărirea documentului şi depunerea acestuia în urna amenajată în holul central al Primăriei. Chestionarul va fi disponibil pe tot parcursul anului 2015.

COMENTARII

WORDPRESS: 5
 • Antena 3 6 ani

  Cred caa ar fi mai bine daca ne-am adresa direct DNA.

 • Dece umblati cu parul in ochi,cine va cere spaga direct in fata ,acestia la petitie raspunde scurt NU SE POATE ,REVENITI MAI TARZIU,si pana nu cunosti pe cineva care sa faca ralatia mori cu petitia in mana .mai bine a-ti folosi site-ul pentru a informa primaria de neregulele ce se gasesc prin oras precum la intersectia Rahovei cu Dobrogeanu Gherea (Pascal) exista un morman de piatra si trotuarul spart ingreunind circulatia pietonilor pe trotuar si aceasta este de 2 saptamani dupa ce sa lucrat la instalatia de apa de catre apa serv care in bataie de joc nu a terminat treaba si nici un sef din primarie nu vede nu aude .Poate citeste cineva interesat acest comentariu si rezolva problema.

  • Antena 3 6 ani

   Dupa ce au jefuit tara asta si ne-au adus la sapa de lemn ,acum ii preocupa mai nou ,CORECTITUDINEA fata de amaratii de contribuabili care am mai ramas in viata, pe strazile tot mai mohorate din orasul „modernizat”- Roman.

 • ProTV 6 ani

  Sau poate se mai uita cineva la strada asfaltata anul trecut (str Tineretului), care acum e plina, dar plina, de gropi si asfalt macinat. Acolo cine a luat spaga?

 • Case de vacante 6 ani

  La brutarie, ca prea mult” bine” ati facut, amaratilor de romascani.