Primăria Roman: lucrările la trecerea la nivel cu calea ferată de pe E 85, încheiate cel târziu pe 24 iunie

HomeSocial

Primăria Roman: lucrările la trecerea la nivel cu calea ferată de pe E 85, încheiate cel târziu pe 24 iunie

Lucrările la trecerea la nivel cu calea ferată de pe E 85 vor fi încheiate săptămâna viitoare, a dat asigurări primarul municipiului Roman, Leonard Achiriloaei, în cadrul conferinței de presă de vineri, 18 iunie. Acesta a precizat că, totuși, constructorul va avea nevoie de încă o zi sau două pentru finalizarea lucrărilor, față de termenul avansat inițial de 22 iunie. De asemenea, s-ar putea să fie necesară o nouă blocare totală a traficului.

„În acest moment, continuă lucrările în zona trecerii la nivel cu calea ferată pe șoseaua E85. Și vremea capricioasă creează sincope în implementare, dar se lucrează susținut. Încă o dată ne cerem scuze celor care trebuie să aștepte o perioadă mai lungă de timp pentru tranzitarea acestei zone, dar în câteva zile lucrurile vor intra în normal. E posibil ca, săptămâna viitoare, să mai avem o oprire a tranzitului în acea zonă, funcție de cum ni se va comunica de către reprezentanții CFR că vor fi efectuate lucrările, dar orice astfel de decizie va fi anunțată din timp. Am avut chiar săptămâna aceasta o întâlnire cu directorul regionalei de la Iași, a venit la Roman, monitorizează cu atenție activitatea de acolo, ne-au promis că încearcă să rezolve problema cât mai repede. Termenul final a fost stabilit pentru 22 iunie, se pare ca va mai fi nevoie de o zi – două, dar sperăm noi ca săptămâna viitoare să avem redată traficului normal acea zonă de pe europeana E85”, a precizat primarul Leonard Achiriloaei.

 

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 2
  • amarata tara condusa de incapabili,amante, nepoti, veri prieteni, oameni platiti cu bani grei sa GANDEASCA ! a fost blocat orasul, si mai este inca, pentruca nimeni nu s-a gandit sa devieze traficul spre bacau prin saboani-simionesti-cordun-pe sub,, podul de fier” iar in sens ul spre suceava -iasi pe mihai viteazul- artera ocolitoare de est….ramanand traficul local pe la,,bariera”

  • Dorin 11 luni ago

    daca lucrarea era scoasa la licitatie de catre primaria roman , lucrarile erau terminate in 24.06.2022